Kategóriák
TOP termékek
Hírlevél
Termékajánló
Látogató számláló
0
2
0
1
4
2
7
Termék részletek


MPM PSC-31/B FÓLIAHEGESZTŐ SUOS VIDE

-16%
MPM PSC-31/B FÓLIAHEGESZTŐ SUOS VIDE
  • MPM PSC-31/B FÓLIAHEGESZTŐ SUOS VIDE
  • MPM PSC-31/B FÓLIAHEGESZTŐ SUOS VIDE
  • MPM PSC-31/B FÓLIAHEGESZTŐ SUOS VIDE
  • MPM PSC-31/B FÓLIAHEGESZTŐ SUOS VIDE
Nettó:43 566 Ft, Bruttó: 55 329 Ft / db
Akció: Nettó:36 559 Ft, Bruttó: 46 430 Ft / db
Kezdete: 2024.05.14   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 929 Ft
Készlet:
Készleten
Értesítést kérek árcsökkenés esetén

Tulajdonságok



Professzionális Sous-Vide vákuum fóliázógép



Műszaki adatok




  • 220-240V 50Hz

  • Teljesítmény: 100 W

  • Kábel hossz: 1,2 m

  • Elektronikus vezérlőpanel LED lámpákkal és 2 fokozatú vezérléssel:  vákuumszint tömítési idő.

  • Csúszásgátló gumi lábak

  • Tömítő rúd: 29 cm lehetőség tömlő csatlakoztatására a külső levegő elszívásához dobozokból, tartályokból, palackokból stb. (tartozékokat nem tartalmaz, a piacon általában kapható fólia hüvely vagy tasak formájában történő használatának lehetősége fedélzár gombok felszerelve: 28 x 600 cm méretű (dombornyomott) vakondbőr fólia hüvely, a termékek sous vide módszerrel történő főzéséhez ajánlott a munka végét hangjelzés jelzi filmtálca integrált fóliavágó

  • A Sous vide (élelkészítés vákuum segítségével) egy innovatív módszer, melyet a világ legjobb éttermei is használnak egészséges és szaftos ételeik elkészítéséhez.

  • A készülék módszerének lényege, hogy az alapanyagokat (hús, a tenger gyümölcsei és zöldségfélék stb.) vákuumban lezárt tasakokban vízbe merítve, oxigénmentes környezetben, pontos hőmérséklet-ellenőrzés mellett állandó hőmérsékleten tartva megnöveli az étel élvezeti értékét, fogyaszthatóságát. Az eredmény egy tökéletes állagú, ízű és minőségű végtermék. 

  • Ez az eljárás megőrzi az ételben az összes vitamint és természetes ásványi anyagokat.

  • A kézi cirkulátor folyamatosan keveri az edényben lévő meleg vizet ezáltal szinten tartja az ideális főzési hőmérsékletet.



A SOUS VIDE FŐZÉS ELŐNYEI




  • Az így elkészített étel sütési vesztesége a hagyományosan elkészített ételeknél megszokott

  • 30-40%-ról 3-5%-ra csökken, hosszabb ideig eltartható. Ez a módszer lehetővé teszi számunkra, hogy elkerüljük főzés közben keletkezett szagokat. A vákuummal lezárt előzetesen elkészített élelmiszer hűtőszekrényben, vagy fagyasztóban tárolható, így bármikor gyorsan elkészíthető.



FUNKCIÓI




  • Elektronikus vezérlő panel LED indikátorok

  • 2- fokozat a vákuum szintjének beállitására

  • 2- szakaszban állítható tömítő

  • Integrált kés a fólia vágásához

  • Fólia tartó tálca

  • Hangjelzés a munka befejezésekor

  • Stabilizátorok, csúszásmentes gumi lábak és akasztó

  • Használható a cső alakú fólia vagy tasakkal is

  • Funkció: A fóliatömlőt recézett (dombornyomott) méretek. 

  • 28 x 600 cm-es, egy előnyös eljárás a főzéshez sous vide

  • Gyári fólia opcionálisan vásárolható hozzá (PSC-30-36)

  • A főzés manapság művészet.

  • A kulináris művészet pedig a sztereotípiák kísérletezéséről és állandó lebontásáról szól. A tökéletes alkotás azonban nemcsak a művész tehetségének eredménye,hanem tökéletes eszközök is. Akárcsak Sam Cook. A Sam Cook az igényes vásárlók számára létrehozott termékcsalád. Sok olyan szakember munkájának eredménye, akik számára a főzés egy életen át tartó szenvedély. Kulináris művésziségüket a kreatív őrület és az ízléssel való kísérletezés bátorsága jellemzi.

  • Próbálja ki a csúcskategóriás konyhai eszközöket, és érezze magát mesternek a konyhájában.



  • Gyártói Cikkszám
    PSC-31/B
    Garancia
    0
    Gyártó
    MPM
    VTSZ
    85168080
    Cikkszám
    xsy_MPMPSC31B
    Tömeg
    2,3 kg/db